Anke Dijkstra Wijnia

Na mijn ruime werkervaring van 24 jaar als interieurstylist bij Blom projectinterieurs, Pilat&Pilat en Drent&van Dijk heb ik mijn eigen stylingburo opgericht onder de naam StylingburO71.

U kunt bij mij terecht voor zowel particulier als zakelijk interieuradvies. Maar ook verkoopstyling en interieurfotografie kan ik voor u realiseren.

Mijn kracht is dat ik een goede vertaalslag kan maken van de wensen van de opdrachtgever tot een mooi interieurconcept.

Hierbij begin ik met het luisteren naar de wensen van de klant en verlies ik de persoonlijke smaak en het budget vooral niet uit het oog. 

Dit komt tot uiting in mijn unieke kleurgebruik, combinatie van verrassende materialen en vooral het creëren van een thuisgevoel.

Reactie plaatsen

Reacties

Margien Bouma
7 jaar geleden

Dag Anke,

We hebben eerder contact gehad, toen nog over verbouwplannen van ons souterrain hier aan de Radesingel 14 in Groningen. Dat kwam op losse schroeven te staan, maar intussen gaan wij verhuizen - gelukkig niet om financiële redenen - naar de NOP, naar de Jan Steen 27 (staat nog op Funda). En wij vroegen ons af of jij ons daar met een interieuradvies wilt helpen. Graag even een reactie, dank alvast, Margien Bouma.

Nathalie
9 jaar geleden

Super mooie site veel succes. Ik weet dat je een kei bent in je werk...