Een sfeervol interieur ontstaat door het vertalen van uw wensen in een doordacht interieurontwerp. Dit interieurontwerp komt tot stand door inventarisatie van de wensen van u als klant. Op basis hiervan kan ik een passend en uniek interieur creëren waarin u zich thuis zult voelen. Dit is mogelijk voor zowel particulieren als projecten (recreatiewoning, zorginstelling,kantoor, hotel etc.).

Hoe verloopt het proces? Er zal eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie plaatsvinden. In dit gesprek worden uw wensen geïnventariseerd en de kosten op een rijtje gezet.

Vervolgens wordt het interieurontwerp uitgewerkt en aan u gepresenteerd. Dit ontwerp bestaat uit een sfeerimpressie, een meubelvoorstel met kleur- en materiaaladvies en een plattegrond. 

Als laatste worden in overleg met u de meubels en accessoires ingekocht. Tevens onderhoud ik het contact met de leveranciers over de levering van de meubels, en kom ik bij uitlevering het concept uitvoeren in de ruimte. Als de ruimte volledig is ingericht, worden er foto’s gemaakt.

Interesse? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden.

 

Sfeervol woonhuis in Friesland